Cengiz Ehliz faalde met FlexKom en met Wee in Nederland

Leiden – De turkse koopman Cengiz Ehliz noemt zichzelf graag ‚visionair’. Samen met Asker Sakinmaz, een in Nederland beruchte zakenman, begon hij zijn visie uit te leven. Cengiz Ehliz en Asker Sakinmaz adverteerden voor beleggers onder de naam ‚Flexkom‘. ‚FlexKom‘ werd enige tijd later ‚FlexCom’. Later opnieuw hernoemd in ‚WeeConomy‘ of simpelweg ‚Wee’, Cengiz Ehliz is blij samen met Michael Scheibe en Tilmann Meuser naïeve financiers te vinden. Dit hebben ze vermoedelijk ook gedaan omdat het hele internet vol staat met mensen die zich opgelicht voelen door ‚Flexkom’ en andere visioenen zoals ‚FlexStrom’.

Velen zijn er van overtuigd dat als gevolg van kritische rapporten de ontmaskering van ‚Flexkom‘ en ‚wee’ in Nederland een stuk sneller gegaan is dan in andere landen. Nederland is, naast de USA, een van de weinige landen waar zo’n beetje alle kopstukken, kartrekkers en andere figuren uit ‚Flexkom‘ gestapt zijn. Informatie over Cengiz Ehliz en ‚Wee‘ kunnen financiers vinden op internet in het Nederlands (https://wouterhol.nl/weeconomy-de-nieuwe-naam-van-de-ramp-die-flexkom-heette/), in het Duits (https://hessendepesche.de/wirtschaft/staatsanwaltschaft-ermittelt-gegen-cengiz-ehliz-darf-ra-michael-wild-weebusiness-gmbh-vorm-arbeitsgericht-vertreten.html) en in het Italians (https://mlm-news.net/dopo-flexcom-e-wee-quale-visione-ha-cengiz-ehliz-per-i-suoi-investitori-in-futuro/).

‚Wee‘ is gewoon de nieuwe naam van ‚Flexkom‘. Dezelfde dubieuze figuren zitten er achter (met Cengiz Ehliz nog altijd als kopstuk), precies dezelfde strategie wordt toegepast met ook weer bizar hoge bedragen die je voorgespiegeld worden als je nu even een paar honderd tot duizend euro neerlegt.

Iedereen moet voorzichtig zijn met de heren Cengiz Ehliz, Michael Scheibe, Tilman Meuser en Asker Sakinmaz.